Wij doen meer!

Wij verzorgen net als elk ander kantoor de (salaris) administratie, de jaarrekening, de inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. De vanzelfsprekend standaard werkzaamheden die u van ieder kantoor kunt verwachten, maar onze dienstverlening reikt veel verder dan het verwerken van deze administratie. 

Wij geven advies waar je echt wat mee kan. Wij werken samen aan jouw ambities, dromen en successen. Totaal advisering à la Sanacount zeg maar.

In een persoonlijk gesprek stellen we een Totaalplan op voor al je persoonlijke- en zakelijke doelen. We maken deze doelen meetbaar in termen van winst, vermogen en cashflow. We benoemen die kritische processen en succesindicatoren die er echt toe doen en stellen gezamenlijk de kansen, de risico’s en mijlpalen voor je onderneming vast. Middels managementrapportages monitoren we en werken we samen aan je doelen en krijg je gericht (fiscaal) advies. Heb je hulp nodig bij de uitvoering van onze adviezen? Geen probleem! Onze adviseurs helpen je graag bij de implementatie. Zo kunnen wij een cruciale bijdrage leveren aan jouw succes als ondernemer.

Een greep uit ons Totaalplan

-          ondernemer in privé
-          begeleiding bij financiering van (bedrijfs-) plannen
-          volledige uitbesteding van debiteuren- en crediteurenbeheer
-          personeel
-          belastingadvies
-          procesmanagement en IT

Ondernemer in privé
Voor een ondernemer gaan zakelijk en privé hand in hand. Wij stellen jou als persoon centraal. Op basis van jouw wensen en doelen stellen we een integraal plan op met concrete adviezen. We richten je financiële en fiscale toekomst zo in dat je nu én straks kunt doen wat je belangrijk vindt, zowel zakelijk als in privé. In ons integraal plan staan de volgende levensgebeurtenissen centraal: trouwen, verhuizen, gezinsuitbreiding, ziekte, overlijden, vergroten, nalaten en/of overdragen van vermogen en jouw oudedagsvoorziening.

Begeleiding bij financiering van (bedrijfs-) plannen
Sanacount helpt ondernemers met een financieringsvraag op weg naar de meest passende financiering. In een aantal duidelijke stappen begeleiden we je naar de financiering die het beste bij je vraag past.

De volledige uitbesteding van debiteuren- en crediteurenadministratie
Het beheren van de debiteuren is voor veel ondernemers een lastig en tijdrovend aangelegenheid. Het nabellen van je openstaande facturen kost namelijk veel tijd. Of je medewerkers zijn eigenlijk niet ervoor opgeleid om dit effectief te beheren. Wij pakken debiteuren- en crediteurenbeheer structureel aan. We bewaken je betalingstermijn en komen in actie als die overschreden wordt. We sturen herinneringen en aanmaningen, we bellen je debiteuren na en we starten de incassotrajecten. We bewaken je (inkoop) contracten en kijken waar je financiële voordelen kan behalen.

Personeel
Als ondernemer ben je gefocust op jouw kernactiviteiten. Heb je weinig tijd, mis je de expertise of heb je niet de capaciteit in huis om personele- en organisatorische vraagstukken op te pakken. Wij ontzorgen je op alle vlakken dat personeelsbeleid met zich meebrengt. Een goede salarisverwerking, de ins en outs van Wet- & Regelgeving (zoals CAO, Werkkostenregelingen en de Wet Werk & Zekerheid), HR beleid en meer.

Belastingadvies
Fiscale ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Nieuwe wetten, regelgeving en jurisprudentie. Dat is voor jou als ondernemer lastig bij te houden. Gelukkig hoeft dat ook niet. Onze adviseurs hebben brede kennis in huis en volgen alles. We kijken voor een optimaal fiscaal advies niet alleen naar de jaarstukken, maar naar je gehele bedrijfsvoering. Wij geven bruikbare belastingadviezen en oplossingen waardoor je minder belasting betaald.

Procesmanagement en IT
Met ons procesmanagement aanpak bereiken wij opmerkelijke resultaten. Wij geloven er in dat efficiënte- en effectieve bedrijfsprocessen leiden tot meer tevreden klanten, betere producten en diensten en uiteindelijke betere bedrijfsresultaten en cashflow. Dit geldt niet alleen voor de primaire processen maar alle processen: van marketing tot uitlevering en facturatie. Alle bedrijfsprocessen moeten hun bijdrage leveren aan de gewenste resultaten. Wij helpen je om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en waar nodig zetten wij de beste software in op het gebied van CRM, sales, urenregistratie, salaris, administratie en facturering.