Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Yassine Nejjari, geboren en getogen in Nijmegen. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als assistent accountant voor mkb klanten in Nijmegen was ik klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het was tijd om iets nieuws te gaan proberen en dacht er serieus over om de traditionele accountantswereld te verlaten.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik via een oud collega in contact met Sanacount. Daar maakte ik kennis met de moderne manier van werken in onze branche en dat sprak me zo aan dat ik toch maar besloten heb om in mijn vakgebied door te gaan.

De 3 pijlers van Sanacount zijn: persoonlijke aandacht, samenwerking en innovatie. Deze combinatie is in mijn ervaring nog erg uniek bij bedrijfs- en belastingadvieskantoren en spreekt mij erg aan. Het biedt zowel intern, voor het personeel, als voor de klanten van Sanacount de mogelijkheid om te groeien als professioneel en als ondernemer. Dit heeft dan ook de doorslag gegeven om bij Sanacount als bedrijfsadviseur aan de slag te gaan.

We zijn nu 3 maanden verder en ik ben niet teleurgesteld in mijn verwachtingen. Ik ervaar inderdaad dat persoonlijke aandacht zowel naar collega’s als naar klanten zeer belangrijk zijn bij Sanacount en dat past goed bij mij als persoon. Met de juiste aandacht creëer je een goede balans tussen samenwerking en vertrouwen wat resulteert in een fijne relatie en gezamenlijk succes met en voor de klant.

Een goede administratie/boekhouding is de basis voor een gezonde onderneming, maar mijn passie voor het vak haal ik uit de toegevoegde waarde die ik onze klanten kan bieden met het begeleiden en ontzorgen bij het ondernemen. De begeleiding verschilt per klant en wordt afgestemd op de vraag en behoeften van de ondernemer. Op dit moment begeleid ik een startende ondernemer in de horeca. Hierin heb ik jarenlang ervaring dus dat komt nu goed van pas in mijn advisering. Gezamenlijk kijken we naar wat er nodig is om zijn startende onderneming succesvol te maken, onze slogan bij Sanacount is niet voor niets ‘Samen Succesvol’.

Ik hoop bij Sanacount nog veel ondernemers met mijn inzet blij te kunnen maken, dus ben je een starter of al jaren ondernemer en wil je eens met een ervaren bedrijfsadviseur sparren voel je vrij en maak eens een afspraak met mij…..

Share This Post:
Alt

Admin

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.


Related Posts