Binnen Sanacount kiezen we voor flexibel werken. Onze medewerkers zijn flexibel in tijd, plaats en duur van werken. De medewerkers hebben een laptop en mobiele telefoon tot hun beschikking. Onze applicaties staan online of zijn via private cloudomgeving te bereiken. We gebruiken applicaties die het samenwerken tussen collega’s en klanten versterken.

Flexibel werken en flexibele werkcultuur wordt vaak door elkaar gebruikt.  Een flexibele werkcultuur is groter en meer omvattend. Het gaat verder dan enkel tijd en plaats onafhankelijk werken. Het maakt een onderdeel uit van je bedrijfsstrategie. Een strategie die je in staat stelt te kunnen reageren op de toenemende veranderingen en de schaarste op de arbeidsmarkt. Het draagt bij aan het duurzaam kunnen inzetten, behouden en aantrekken van (eigen) personeel.

Binnen Sanacount zijn wij bezig om flexibele werkcultuur een onderdeel te maken van onze IT- en HR- beleid. De medewerkers krijgen vrijheid, verantwoordelijkheid en volop ruimte om mee te denken. Dit verhoogt de motivatie, de organisatiebinding en de productiviteit.

Wil je binnen je organisatie ook een flexibele werkcultuur en wens daarover meer informatie? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

 

Share This Post:
Alt

Admin

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.


Related Posts