Thuiswerken door COVID-19 en een vaste reiskostenvergoeding. Hoe zit dat - BLogs - Nieuws - Sanacount

Sanacount wint Exact Samenwerking Award

 Het Nijmeegse kantoor Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies (www.sanacount.nl) sleept de Exact Award Samenwerking 2020 binnen. Dit werd bekend gemaakt op 3 november 2020 tijdens het online event Exact Live. Jaarlijks reikt Exact meerdere awards uit aan accountancy- en boekhoudkantoren die voorop lopen in de branche op het gebied van online samenwerking en innovatie.

 

Samenwerking is diep verankerd in het karakter van Sanacount. Wanneer jij klant wordt bij Sanacount wordt er samen toegewerkt naar jouw succes. “Het duurzaam verbeteren van de prestaties van onze klanten”. Dat is de missie die Sanacount heeft opgesteld. De behoefte, verwachtingen en uitdagingen van de klanten wordt écht begrepen. Sanacount neemt niet alleen de boekhouding of aangiftes van bedrijven over. In de rol van sparringpartner denken ze mee met de ondernemer. Waar liggen de kansen? Met gedegen kennis en oprechte interesse helpen ze klanten hun doelen te bereiken. Het bedrijf helpt klanten op duurzame lange termijn waardes te creëren, te behouden en te communiceren.

Jury Exact overtuigd van Sanacount

De jury van Exact was overtuigd van Sanacount. De wil van Sanacount om écht bij te dragen aan het succes van onze klanten speelde hier een grote rol in. Ook de persoonlijke klik met klanten, het online samenwerkingsplatform waar 24/7 real time cijfers beschikbaar zijn en de (online) Sanacount community om ondernemers met elkaar te verbinden waren belangrijke factoren die Sanacount de Exact Samenwerking Award bezorgde.

Meer over de jaarlijkse Exact Cloud Award

Jaarlijks reikt Exact drie awards uit aan accountancy- en administratiekantoren die voorop lopen in de snel veranderende accountancy branche. Er worden eerst tien kantoren uit het land genomineerd om de strijd met elkaar aan te gaan. Na het geven van een pitch en een presentatie voor de jury worden de drie awards vergeven: De Cloud Award, de Samenwerking Award en de Innovatie Award. Daarnaast is er ook een publieksprijs: de Exact Crowd Award. Hiervoor eindigde Sanacount op de tweede plek.

Deel pagina

Meer artikelen