GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK

Heb jij een ondernemende instelling en ben je praktisch ingesteld? Wij zoeken voor onze vestiging in Nijmegen een gevorderd assistent accountant Samenstelpraktijk met talent.

Over de functie

Sanacount is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Als assistent accountant Samenstelpraktijk bij Sanacount ben je altijd betrokken bij je klanten en je spreekt ze vaak persoonlijk. Samen met je collega’s werk je aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor je klanten. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie.

Jouw baan
Als gevorderd assistent accountant Samenstelpraktijk bij Sanacount heb je een afwisselende functie. In samenwerking met je collega’s verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor je klanten:

  • Je stelt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samen;
  • Je helpt je klanten hun (financiële) administraties in te richten en in te voeren
  • In je contacten met de klant signaleer je hun behoeften en de trends.

Wij zoeken een gevorderd assistent accountant die:

  • Een afgeronde HBO opleiding AC/BE heeft;
  • Beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Een echte teamspeler is, communicatief vaardig en goed kan analyseren, plannen en organiseren.

Ons aanbod
Wij bieden jou als gevorderd assistent een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega’s om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Sanacount herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Ons aanbod:

  • Marktconform salaris
  • Flexibele werktijden
  • Iphone en laptop

Heb je nog vragen over de vacature?

Dan kun je contact opnemen met Nese Senol op tel nr. 0615612347 of per e-mail n.senol@sanacount.nl .

Ben je enthousiast?
Stuur dan jouw motivatie en CV naar n.senol@sanacount.nl .

Sanacount is opgericht in 2013 door Ertug Kosmaci en Nese Senol in Nijmegen. Onze Klanten nemen bij Sanacount een abonnement af voor de administratie waarvoor zij maandelijks één, vast bedrag betalen. In ruil daarvoor voert Sanacount de administratie inclusief aangifte BTW, IB, VPB, jaarrekening en salarisadministratie. Daarnaast krijgt de klant één vast contactpersoon waar hij altijd contact mee op kan nemen via de mail of telefoon voor prangende vragen of korte adviezen. Uitgebreide fiscale of bedrijfseconomische adviezen kan de klant ook afnemen, maar wel tegen een meerprijs.