JUNIOR RAPPORTAGE ANALIST

Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de inrichting en verwerking van de administratie en je stelt financiële en fiscale rapportages op. 

Ambitie, verantwoordelijkheid en een fijne sfeer

Beter worden in wat je doet, is een dagelijks terugkerend proces bij Sanacount. De basis daarvan wordt gelegd door ambitie, eigen verantwoordelijkheid een fijne sfeer en jezelf kunnen zijn. We hebben een open cultuur met korte lijnen. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbinnen heb je de ruimte om je werk zelf te organiseren en je eigen tijd in te delen. Het werkelijke doel ligt namelijk veel verder dan een inzet van negen tot vijf. Groeien willen we: met elkaar en samen met de klant.

De praktijk

Met jouw analytische en accurate vaardigheden maak je de financiële data daadwerkelijk waardevol. Je verwerkt de boekhouding van onze klanten. Je stelt periodieke financiële rapportages/ prognoses en fiscale aangiften op en bereidt samensteldossiers voor. Hierbij krijg je hulp en begeleiding van je collega’s met meer werkervaring. Ook zij hebben in jouw schoenen gestaan.

Ook geef je gevraagd of ongevraagd adviespunten door aan jouw collega’s – adviseurs en relatiebeheerders - die als input dienen voor besprekingen met de klant. De nadruk ligt niet op de cijfers uit het verleden, maar juist op de actualiteit en de toekomst.

Daarnaast stimuleren we je om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening richting de klanten en mag je meedraaien in verschillende projecten die we uitvoeren.

Met jouw enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten. Je gebruikt hierbij de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Exact Online, Basecone, Unit4 Fiscaal Gemak, Caseware, BI-tools en samenwerkingsportaal Sanacount Online, om nog slimmer en efficiënter te werken.

Jouw profiel

Jij bent een starter eventueel aangevuld met een aantal jaren werkervaring als assistent accountant. Bovendien is jouw basis op orde: je hebt minimaal een HBO-opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of Financiële Bedrijfskunde.

Wat je krijgt

Aantrekkelijke salaris, zodat je de rekeningen kunt betalen en naast je werk ook andere dingen kunt doen.

Ondersteuning bij het bereiken van jouw doel: Senior analist (of waar je jouw stip op de horizon zet)! Wij investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Voldoende uitdaging

Gezellige collega’s

Een kantoor goed bereikbaar met OV

Een werkomgeving waar jouw mening er toe doet

Een goede werk-privébalans. Ruimte om jezelf te ontwikkelen;

Werken voor een leuk cliëntenpakket;

25 vakantiedagen.

Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen.

Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ertug Kosmaci via telefoonnummer 06-37169668

Solliciteren

Neem direct contact op met Nese Senol of stuur je motivatie en actueel cv naar

n.senol@sanacount.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK

Heb jij een ondernemende instelling en ben je praktisch ingesteld? Wij zoeken voor onze vestiging in Nijmegen een gevorderd assistent accountant Samenstelpraktijk met talent.

Over de functie

Sanacount is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Als assistent accountant Samenstelpraktijk bij Sanacount ben je altijd betrokken bij je klanten en je spreekt ze vaak persoonlijk. Samen met je collega’s werk je aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor je klanten. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie.

Jouw baan
Als gevorderd assistent accountant Samenstelpraktijk bij Sanacount heb je een afwisselende functie. In samenwerking met je collega’s verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor je klanten:

  • Je stelt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samen;
  • Je helpt je klanten hun (financiële) administraties in te richten en in te voeren
  • In je contacten met de klant signaleer je hun behoeften en de trends.

Wij zoeken een gevorderd assistent accountant die:

  • Een afgeronde HBO opleiding AC/BE heeft;
  • Beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Een echte teamspeler is, communicatief vaardig en goed kan analyseren, plannen en organiseren.

Ons aanbod
Wij bieden jou als gevorderd assistent een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega’s om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Sanacount herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Ons aanbod:

  • Marktconform salaris
  • Flexibele werktijden
  • Iphone en laptop

Heb je nog vragen over de vacature?

Dan kun je contact opnemen met Nese Senol op tel nr. 0615612347 of per e-mail n.senol@sanacount.nl .

Ben je enthousiast?
Stuur dan jouw motivatie en CV naar n.senol@sanacount.nl .

Sanacount is opgericht in 2013 door Ertug Kosmaci en Nese Senol in Nijmegen. Onze Klanten nemen bij Sanacount een abonnement af voor de administratie waarvoor zij maandelijks één, vast bedrag betalen. In ruil daarvoor voert Sanacount de administratie inclusief aangifte BTW, IB, VPB, jaarrekening en salarisadministratie. Daarnaast krijgt de klant één vast contactpersoon waar hij altijd contact mee op kan nemen via de mail of telefoon voor prangende vragen of korte adviezen. Uitgebreide fiscale of bedrijfseconomische adviezen kan de klant ook afnemen, maar wel tegen een meerprijs.