Wat vinden wij belangrijk?

Ontzorgen
Goed luisteren naar de verwachtingen van de ondernemer. Wat stellen ze op prijs en hoe willen ze jou inzetten als adviseur, hoe zien zij de samenwerking eigenlijk. Hierna is het een kwestie van nakomen van de onderling gemaakte afspraken over de verwachtingen en hoe de ondernemer te ontzorgen. 

Persoonlijk
Al zijn wij een kei met cijfers, onze klanten zijn bij ons geen nummer! Een persoonlijke en prettige samenwerking vinden wij erg belangrijk. Dat betekent dat onze adviseurs dichtbij je staan en wij ons interesseren in je onderneming en je persoonlijke vraagstukken. Bereikbaarheid en een duidelijke communicatie waar je op kunt rekenen.

Passie
Wij ervaren passie voor ons vak door met elkaar in contact te zijn. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om het beste uit onszelf en anderen te halen. Dat geeft ons de energie en de motivatie om de allerbeste service en topkwaliteit te leveren. Dag in dag uit. Dit bereiken wij door ons zelf te zijn, door te investeren in kennis en kunde maar ook in de relatie en samenwerking. Niet voor niets behoort gastvrij en gelukkig zijn tot een van onze kernwaarden.

Transparant
Wij gaan voor een heldere en duidelijke dienstverlening.  Actuele inzicht bieden in cijfers, duidelijke afspraken en vaste prijzen.  Geen verassingen achteraf, maar vooraf duidelijkheid zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Innovatief ondernemen
Administratie uit een doos is verleden tijd. Middels vergaande automatisering kunnen wij standaardwerkzaamheden vereenvoudigen en versnellen. Hier ervaren onze klanten direct de voordelen van: altijd inzicht in je actuele cijfers, transparantie en een vaste prijs. Wij blijven onze processen door ontwikkelen om het onze klanten steeds makkelijker en aangenamer te maken. Deze ontwikkeling heeft als plezierige bijkomstigheid dat onze adviseurs meer tijd hebben voor de complexere vraagstukken.

Vertrouwen
Een vaste prijs met hoogwaardige kwaliteit en goede service is mooi, maar uiteindelijk gaat het om wie je tegenover je hebt. Je adviseur, contactpersoon, alles valt en draait om het vertrouwen dat je in elkaar hebt.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je weten wat Sanacount voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Ook voor administratieve-, fiscale- en bedrijfskundige vragen kun je bij ons terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!